Reacties

Martine: Aukje heeft oprechte interesse en respect in je verhaal en voor mij wat ik uit het beeld wilde halen. Ik had het nodig dat ik weer voeding voel in het leven, waar word ik blij van, kleien, natuur etc, en dat ik daarvoor kan kiezen. Door de blik vooruit en de sprankeling die de voedende activiteiten brengen helpt dit beeld mij te blijven kiezen voor wat goed voor mij is en voor evenwicht in het drukke werkende gezinsleven. Tijdens het maak proces had ik inspraak op dat wat voor mij werkte en wat niet. Daarin toonde Aukje geduld en paste ze aan tot in de details tot het beeld klopte. Super bedankt voor het beeld wat mij inspiratie geeft.

Caroline: ‘Mijn Helende Beeld geeft me moed, als het even minder gaat. Het laat zien, dat het er allemaal mag zijn, het Licht en het Donker. En dat er ‘hulpbronnen’ zijn, zowel toen als nu. Mooi, dat als ik even naar het beeld kijk, dan weet ik het weer. Het is goed nu en ik mag er zijn met alles en delen.’

Merel: Mijn moeder werd er helemaal stil van toen ik hem gaf. Vervolgens moest ze heel erg huilen en kon ze er niet direct woorden aan geven wat het met haar deed. Verder dan ‘heel mooi’ kwam ze niet. Maar inmiddels hangt hij bij haar in de woonkamer en vertelt ze iedereen heel trots dat een vriendin van Iris hem gemaakt heeft. Ze is er ontzettend blij mee. Nogmaals bedankt voor al jouw moeite! En natuurlijk voor je mooie werk dat Iris gevoelsmatig dichter bij ons brengt. Ter aanvulling nog: De kwaliteit van de print is heel mooi en daardoor wordt het werk in het echt nog indrukwekkender.

Lieke: Aukje maakte voor mij een helend beeld van een pijnlijke herinnering. Knap hoe ze de verschillende lagen in een mooie tekening kan vangen. Met veel meer liefde kan ik nu naar deze herinnering kijken. Het proces ansich is al helend, en het uiteindelijke resultaat is de kers op de taart!